Sign In | Join Free | My spintoband.com
spintoband.com
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > Barcode Scanner Module >

Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine

Brand Name : Rakinda
Model Number : LV1000 Bar Code Reader
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : Bar Code Reader
IP54 Housing : Dust-Proof
Barcode : Most of 1D Barcode
Size : 49 L×37 W×26 H mm
Light Source : LED(622nm-628nm)
Decode Rate : 200 scans/sec
Contact Now

Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine​


1. The scanner has automatic level control circuitry and has means for detecting the bar code substantially independent of the angle and speed of scan within desired limitations. The scanner also has built-in error checking and warning devices as well as an automatic clear system for clearing errors. The data developed by the scanner is then transferred by suitable circuitry to a data collection and utilization system.

2. We can help you find the right barcode scanner to meet the demands of your business. From a retail

Presentation barcode scanner that sits on the counter to a rugged, Industrial barcode scanner that is used in the warehouse, Barcodes, Inc. has a barcode reader for any environment.

3. With high performance processing chip inside, outstanding for reading most of 1D printed barcode, readable from LCD too.

ModelLV1000R
InterfaceRS232
Scan RateUp to 300 scans/sec
Image SensorCCD
Decode Rate200 scans/sec
Resolution5mil
Light SourceLED(622nm-628nm)
Ambient Light0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field40mm-430mm
Print Contrast Signal≥30%
Power Consumption1.25W(max)
NotificationBeep
Dimensions49 L×37 W×26 H mm
Weight70g
Operating Temperature-40°C - +60°C
Humidity5% - 95% (non-condensing)
CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B




Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: What's the OS of the POS?
Answer 5: Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6: Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6: SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7: Warranty time?
Answer 7: 1 year
Question 8: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8: Yes,but not free.
Question 9: Product OEM?
Answer 9: Yes, the cost need to be added separately.
Question 10: Customer service?
Answer 10: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

2d barcode module

      

2d barcode engine

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

Industrial Bar Code Barcode Reader Module With Auto - Reading Scan Engine Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)
 
Inquiry Cart 0